Ninatrans bestaat vandaag 40 jaar. Door de jaren zijn zowel het bestuur als het volledige aandelenpakket in de handen van de familie Smets gebleven.

" Benny Smets - General Management & Marketing
" Nina Smets - Finance & Human Resources
" Bruno Vannerum - Purchasing & Dispatching

Aangezien het bedrijf reeds jarenlang actief is in de transportsector konden verscheidene kosten zoals kantoren en gebouwen reeds volledig worden afgeschreven. De familie Smets is naast zijn transportactiviteiten ook actief in andere sectoren, zodat werkingkosten gedragen en verdeeld kunnen worden tussen de verschillende bedrijven, hetgeen resulteert in een optimale kostenstructuur.

Op het gebied van personeelsrekrutering hanteert Ninatrans een zeer strikte wervingspolitiek. Eens aangeworven, krijgt elke chauffeur een zorgvuldig uitgekiende training, waarna hij deel uitmaakt van het gemotiveerde chauffeursteam. Elke chauffeur wordt dan ook geapprecieerd als een cruciale factor voor het welslagen van onze onderneming. De relatief kleine schaal waarop ons bedrijf opereert garandeert een accurate controle op het operationeel gebeuren. Onder alle omstandigheden en op elk moment kunnen alle medewerkers rechtstreeks contact opnemen met de directie.

"Kwaliteit in Service" is voor Ninatrans méér dan zomaar een slogan. Onze hele dienstverlening is gebaseerd op, en doordrongen vàn ons motto. Wij geloven dat de beste garantie voor het welslagen van onze onderneming, mede ligt in de beste dienstverlening aan onze klanten te bieden die hen sterkt in het huidige economisch klimaat. Daarom kiest Ninantrans bewust voor klantenrelaties op lange termijn.

 

In Het Begin

Nu